Επιδημία Coronavirus – Τί δεν σας λένε!

Το ξέσπασμα ενός νέου κορωνοϊού, εντοπίστηκε στην πόλη Wuhan της Κίνας στις αρχές Δεκεμβρίου του 2019.
Μια μεγάλη οικογένεια ιών, που μπορεί να προκαλέσει από ένα κοινό κρυολόγημα, μέχρι πιο σοβαρά οξεία αναπνευστικά σύνδρομα.
Οι κορωνοϊοί μεταδίδονται μεταξύ ζώων και ανθρώπων.
Με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να προκαλούν πανικό και οι αντιδράσεις των κυβερνήσεων να αυξάνονται δραματικά μέχρι σήμερα, οι συμβουλές από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.) απέτυχαν για άλλη μια φορά να αναφερθούν στην ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των φυσικών θεραπειών σε ιογενείς ασθένειες!

Βάσιμος ο πανικός για τον κορωνοϊό;

Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι που θα προσβληθούν από τον ιό θα βιώσουν μόνο ήπια συμπτώματα, όπως πυρετό, βήχα και αναπνευστικά προβλήματα.
Κάποιοι δεν θα  συνειδητοποιήσουν καν ότι έχουν τον ιό…
Αυτό ουσιαστικά, καθιστά αδύνατο να γνωρίζουμε με βεβαιότητα πόσες περιπτώσεις κορωνοϊού υπάρχουν στην πραγματικότητα!

Παρά τους δραματικούς τίτλους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι περισσότεροι άνθρωποι που θα προσβληθούν από τον ιό θα ανακάμψουν πλήρως.
Ωστόσο, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τους ηλικιωμένους και τα άτομα  που πάσχουν από προϋπάρχουσες καταστάσεις όπως διαβήτη, καρκίνος και προβλήματα που σχετίζονται με το ανοσοποιητικό σύστημα.

Οι εκτιμήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας δείχνουν ότι οι ετήσιες επιδημίες γρίπης, τόσο από την άποψη του αριθμού των περιπτώσεων όσο και από τους θανάτους που προκύπτουν, είναι πολύ μεγαλύτερες από εκείνες που θέτει ο νέος κορωνοϊός.

Είναι  επιστημονικό γεγονός ότι όλοι οι ιοί που έχουν ερευνηθεί, μπορούν  να μπλοκαριστούν με συγκεκριμένα  θρεπτικά συστατικά.
Η φυσική ουσία ασκορβικό οξύ (Βιταμίνη C) μειώνει ή εμποδίζει πλήρως την αναπαραγωγή όλων των ιών όπου έχει εφαρμοστεί.
Οι ιώσεις είναι ουσιαστικά άγνωστες στο  ζωικό κόσμο, κυρίως επειδή τα περισσότερα ζώα – σε αντίθεση με τα ανθρώπινα όντα – παράγουν υψηλές ποσότητες βιταμίνης C στο σώμα τους.
Επιπλέον, όλοι οι ιοί εξαπλώνονται στο σώμα χρησιμοποιώντας τα ίδια ένζυμα (κολλαγενάσες) τα οποία μπορούν να μπλοκαριστούν εν μέρει ή εντελώς μέσω του  φυσικού αμινοξέος Λυσίνη.
Αρκετές κλινικές έρευνες καταδεικνύουν επίσης τον ωφέλιμο ρόλο της Βιταμίνης Α και άλλων βασικών θρεπτικών συστατικών στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Η αποτελεσματικότητά τους για τη βελτίωση της ανοσολογικής λειτουργίας είναι κεφάλαιο σε κάθε βιβλίο Βιολογίας!

Η σημερινή κατάσταση με τον κορωνοϊό, μας θυμίζει το γεγονός ότι υπήρχαν διαθέσιμες φυσικές ουσίες για την προστασία εκατομμυρίων ανθρώπων από το SARS  και την γρίπη των πτηνών (Δείτε τις δημοσιεύσεις στους New York Times https://www.dr-rath-foundation.org/wp-content/uploads/2017/09/ol_2006-03-23.pdf, https://www.dr-rath-foundation.org/wp-content/uploads/2017/09/ol_2003-04-11.pdf ) και έπρεπε να είχαν διαδοθεί άμεσα παγκοσμίως.
Αυτές οι φυσικές ουσίες δεν ήταν μόνο αποτελεσματικές αλλά και χωρίς καμία παρενέργεια και, το πιο σημαντικό, εύκολα προσβάσιμες…

Στη περίπτωση του κορωνοϊού, οι άνθρωποι αναζητούν βοήθεια και συμβουλές σε οργανισμούς και υπεύθυνους για θέματα παγκόσμιας υγείας, όμως είναι απογοητευμένοι.
Το γεγονός ότι η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (Π.Ο.Υ.) αποτυγχάνει στη μετάδοση πληροφοριών σχετικά με τους φυσικούς τρόπους (Βιταμίνες, Μεταλλικά Στοιχεία, Ιχνοστοιχεία και Αμινοξέα που δεν προστατεύονται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) δεν αποτελεί σύμπτωση.
Αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι ο Π.Ο.Υ. φαίνεται να επηρεάζεται από τα συμφέροντα των μεγαλύτερων εταιρικών χορηγών της φαρμακευτικής βιομηχανίας.
Αυτός ο επενδυτικός κλάδος βασίζεται στις πωλήσεις τρισεκατομμυρίων δολαρίων, σε κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φάρμακα.
Κινέζικη Ιατρική Ομάδα (6 Μαρτίου 2020) ανέφερε  την επιτυχή θεραπεία ασθενών προσβεβλημένων από τον κορωνοϊό με υψηλή δόση βιταμίνης C. https://www.dr-rath-foundation.org/2020/03/chinese-medical-team-report-successful-treatment-of-coronavirus-patients-with-high-dose-vitamin-c/